شهردار مشهدمقدس: دستگاه حفار تونل خط ۳ متروی مشهد به زودی وارد قاسم‌آباد می‌شود گل‌های پاییزی به زودی میهمان مشهد می‌شوند  یادی از حاج علی شمقدری، یار دیرین رهبر معظم انقلاب | نیم قرن غیرت و صدق و وفا درباره محله «مهرآباد» که روزگاری از گزینه‌های سرمایه‌گذاری انگلیسی‌ها و یهودیان بود | توطئه‌چینی با تریاک مشهد علیه چین ترافیک پرحجم در بزرگراه شهید چراغچی، میدان فهمیده و پیرامون حرم امام‌رضا(ع) (۲۷ شهریور ۱۴۰۳) اعمال‌قانون ۱۵۴۲ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | ۵۵ خودروی متخلف توقیف شدند (۲۷ شهریور ۱۴۰۳) خیابان ثنایی۳ در محله خاتم‌الانبیا(ص) مشهد در انتظار بازگشایی تهیه مدل جامع ریسک فرونشست زمین در مشهد لزوم تغییر محدوده کلان‌شهر مشهد شهروند خبرنگار | درخواست تغییر مسیر برخی از خطوط اتوبوسرانی مشهد + پاسخ نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: شورای ششم با شعار توجه به حاشیه شهر، از مردم رأی گرفت بازدید شهردار و جمعی از اعضای شورای اسلامی شهر مشهدمقدس از پروژه‌های منطقه ۵ | بازگشایی بولوار کرامت مشهد ظرف یک ماه آینده رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد: ایران ۳۰ سال دیگر کشور سالمند است | از سیاست‌های جوانی جمعیت حمایت می‌کنیم ثبت نام ۶۸ هزار و ۵۰۰ نفر برای استفاده از خدمات شهرداری در حوزه سرویس مدارس در مشهد هزینه نگهداری معابر شهر مشهد: ۱۰۰۰ میلیارد تومان در سال درباره کوچه «مهرافروز»، یکی از فرعی‌های محله سرشور مشهد | میان «چهنو» و «آرام» باغ بی‌برگی است اعمال‌قانون ۱۷۹۳ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | ۶۷ خودروی متخلف توقیف شدند (۲۶ شهریور ۱۴۰۳) ترافیک پرحجم در بزرگراه شهید چراغچی و اطراف حرم امام‌رضا(ع) (۲۶ شهریور ۱۴۰۳) اجرای شبکه جمع آوری فاضلاب در مشهد ۸۶ درصد پیشرفت فیزیکی دارد رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: بسیاری از چالش‌های محلات با پروژه‌های زودبازده برطرف شد مدیریت شهری مشهد به استقبال مهر می‌رود | سرویس‌دهی ویژه حمل و نقل عمومی به دانش‌آموزان مشهدی آماده باش کامل خدمات شهری مشهد در پی بارش باران (۲۵ شهریور ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

 ۱۷ شهریور ۵۷ در مشهد چه گذشت؟

  • کد خبر: ۱۲۴۷۳۶
  • ۱۷ شهريور ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۶
 ۱۷ شهریور ۵۷ در مشهد چه گذشت؟
در نخستین ساعات بعد از ظهر ۱۷ شهریور، مردم مشهد در خیابان‌های منتهی به مسیر فرودگاه تجمع و شروع به تظاهرات کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، ازدحام مستقبلین در فرودگاه به حدی بود که ماموران امنیتی رژیم تصمیم گرفتند تا آیت الله قمی را با همان هواپیمایی که به مشهد آمده بود به تهران بر گردانند. اطلاع مردم از این تصمیم باعث درگیری آنان با ماموران حکومت شد. در جریان این در گیری‌ها چند نفر و از آن میان چهار نفر نوجوان و جوان به نام‌های جواد فلاح قلندر آبادی ۱۴ ساله، حسین حسینی ۱۴ ساله، احمد عرفانی ۱۸ ساله و جمال فریدزاده ۱۷ ساله در زد و خورد‌های مقابل پمپ بنزین خیابان گاراژدار‌ها و خیابان ضد کشته و چند نفر دیگر زخمی شدند. در چنین شرایطی آیت الله قمی در میان استقبال با شکوه مردم وارد شهر مشهد شد.

 ۱۷ شهریور ۵۷ در مشهد چه گذشت؟

 ۱۷ شهریور ۵۷ در مشهد چه گذشت؟

با توجه به راه پیمایی‌های گسترده مردم ایران بر ضد دولت شریف امامی، وی ناگزیر از تجدید نظر در سیاست‌های اعلام شده خود مبنی بر مدارا با روحانیون و مخالفان شد و در روز ۱۷ شهریور در چند شهر بزرگ ایران و از آن میان شهر مشهد، حکومت نظامی اعلام کرد.
در این روز سرتیپ عبدالرحیم جعفری به فرمانداری نظامی مشهد منصوب شد. فرمانداری نظامی مشهد طی اعلامیه‌های شماره۳و۲ خود که در روز ۱۸ شهریور صادر شد، محدودیت ساعات رفت و آمد در مشهد را اعلام نمود. بر اساس این اطلاعیه‌ها رفت و آمد مردم از ساعت ۹ شب تا شش صبح و اجتماع بیش از سه نفر در طول روز و انجام هر گونه اقدام تحریک آمیز و حمل هر گونه اسلحه سرد و گرم ممنوع اعلام شد.
مردم مشهد بی توجه به مقررات و تهدید‌های حکومت نظامی، رفتار‌های انقلابی خود را همچنان ادامه دادند. به دنبال سرکوب و کشتار مردم تهران در در روز ۱۷ شهریور، در مشهد سه روز تعطیل و عزای عمومی اعلام شد. در این سه روز تظاهرات پراکنده، اما مستمر از طرف اقشار مختلف مردم در گوشه و کنار شهر برگزار گردید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->